ПОЕДНОСТАВЕТЕ ГО УВОЗОТ И ЗАШТЕДЕТЕ


Контролирајте ги Вашите увозни пратки од едно место!

СО ДХЛ ЕКСПРЕС ПОЕДНОСТАВЕТЕ ГО УВОЗОТ НА ВАШИТЕ ПРАТКИ

Без разлика дали имате потреба од увоз на една пратка или од управување со Вашите глобални набавки, ние знаеме како да го поедноставиме тоа за Вас. ДХЛ ИМПОРТ ЕКСПРЕС услугата Ви овозможува едноставен увоз и контрола на увозните трошоци


КОНТРОЛА

Сите Ваши увозни пратки ги контролирате со една онлајн алатка.

ЕДНОСТАВНО

Еден број на сметка, една фактура и една валута. Однапред позната цена, без скриени трошоци.

СИГУРНО

Ви нудиме достава следниот можен работен ден во повеќе од 170 земји во светот.

ВИДЛИВО

Нашиот онлајн систем Ви овозможува следење на увозните пратки во реално време.

КОМЕНТАРИ НА TWITTER

"Wow! From ShaoXing, China delivered to Puchenau, Austria in under 72 hours - I must say I'm impressed @mooncostumes & @dhlexpress " - @Michi_W76
"@dhlexpress I think your service is absolutely fantastic. Love getting a little text to say my online shopping is en route. Fabulous!!" - @sarahmacgirl
"@dhlexpress thanks for the amazing service. my application packets reached universities in USA in just 2 days from a small city in India." - @skvcet
"I just received my wedding dress! Thank you to @dhlexpress for your fast service and tracking ability. It only left Beijing at 5am yesterday"
- @katherynabaker
  1 2 3 4  

ПРОВЕРЕТЕ И ЗАШТЕДЕТЕ ДО 30%

Пополнете го образецот и во најскоро време ќе бидете контактирани.
Име*
Презиме*
Електронска пошта *
Телефон *
Компанија *
Адреса*
Поштенски код*
Град *
Број на пратки месечно *
Ние ја почитуваме Вашата приватност и нема да ги проследиме Вашите информации на трета страна.Прочитај повеќе