Kun lähetyksesi tarvitsee erityisolosuhteet

Valitse Medical Express aikakriittisille ja lämpötilaherkille lähetyksillesi. Nopean maailmanlaajuisen verkoston ansiosta hoidamme toimitukset ympäri maailmaa turvallisesti.  
TARVITSETKO LISÄTIETOA?
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

DHL Medical Express

aikakriittisille kuljetuksille

Näytekuljetukset ajallaan

DHL hoitaa biotieteiden alan aikakriittisten ja lämpötilaherkkien lähetysten kuljetukset kuten lääkkeiden, klinikoille ja sairaaloille kliinisten tarvikkeiden ja tukimateriaalien sekä kliinisten tutkimusten näytteiden kuljetus laboratorioihin ja tutkimusorganisaatioihin.

Joustava ratkaisu

Medical Express on premium-palvelu, joka yhdistää erityisominaisuudet ja edut luodakseen joustavan ratkaisun biotieteiden ja terveydenhuollon aloille. Euroopassa ratkaisu toimii lähes yksinomaan vakioverkossa.

Lämpötila huomioiden

Kuljetamme lämpötilaherkkiä lähetyksiä aina huoneenlämpöisestä (+15-25C) pakastettuun (-20C) ja erikoistapauksissa jopa kylmemmässä. DHL-erityisratkaisujen laaja valikoima tarjoaa vaihtoehdon, joka sopii sinun tarpeisiisi.

NOPEUS
Learn More

Varmistamme, että lääkkeet, lääketieteelliset laitteet ja terveydenhuollon tarvikkeet sekä potilasnäytteiden logistiikka ja toimitusketjut hoidetaan huolella, koska kyseessä ovat aikakriittiset tuotteet"

GLOBAALI PARTNERI
Learn More

Medical Express kulkee tällä hetkellä 167 maahan maailmanlaajuisesti, kuljetamme Covid-19 rokotteita jo 35 maahan.

ASIAKASPALVELU
Learn More

Medical Express kuljetukset ovat meille tärkeysjärjestyksessä ykkösiä. Ne kuljetetaan aina mahdollisimman pian ja laadukkaasti kohteeseensa. Me pidämme huolen, että ne kuljetetaan asianmukaisesti ja kontaktoimme tarvittaessa proaktiviisesti asiakasta, jos ongelmia ilmenee."

LOGISTIIKKA
Learn More

Meillä on oma verkosto, jolla pystymme kuljettamaan lähetykset kustannustehokkaasti, luotettavasti ja laadukkaasti perille. Käytämme Smart Tracking -järjestelmää valvoaksemme lämpötilaa ja lähetyksen kulkua"

Katso video kliinisten tutkimusten logistiikasta.

Orionin R&D:n näytelähetyksistä yli puolet on luokiteltu kuljetuksen kannalta vaarallisiksi ja biologisissa lähetyksissä on huomioitava myös tarkat lämpötila- ja laatuvaatimukset. Mielestäni DHL Express on helppo ja joustava kumppani, ja valitsemme DHL Expressin kuljettajaksi aina kun mahdollista. On hienoa, kun yhteyshenkilö välittää asiakkaasta ja on aina joku, jolle voi soittaa. Nopea reagointi, vinkit uusista palveluista ym. tiedon jakaminen, yhteistyön kehittäminen ja tutustuminen yhteyshenkilöön on tärkeää hyvälle yhteistyölle."

— Orion, Head of R&D Technical Services, Satu Alanko

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. 

— Megan Witman

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. 

— Billy Gateway

Tulevaisuuden trendejä

  • Lääketieteellisten laitteiden määrä tulee kasvamaan kuusinkertaiseksi
  • Robotit ja automaattisesti ohjautuvat välineet voivat nopeuttaa rutiinioperaatioita
  • Terveydenhoitoa tarvittaessa -malli; verkkokaupasta ostettavien lääkkeiden määrä kasvaa 128 miljardiin dollariin vuoteen 2023 mennessä. Lääkäriltä potilaalle (D2P) lähetyksiä tarvitaan, jotta saadaan nopeutta ja joustavuutta.
  • Lisätty todellisuus (augmented reality) mahdollistaa keräystehokkuuden lisäämisen ja vähentää väärennöksiä.
  • Potilaskeskeisyys kasvaa

Blog

Lorem ipsum dollor sit amet Lorem ipsum dollor sit amet Lorem ipsum dollor sit amet Lorem ipsum dollor sit amet Lorem ipsum dollor sit amet Lorem ipsum dollor sit amet
Lue Blogi

LÄÄKEKULJETUKSET

Erityiset haasteet ja prioriteetit voivat vaihdella biofarmaseuttisten kliinisten lääkkeiden, arvokkaiden erikoisalojen, rokotteiden, biosimilaarien, innovatiivisten pienimolekyylisten lääkkeiden, geneeristen lääkkeiden tai OTC-tuotteiden välillä.

LÄÄKETIETEELLISET LAITTEET

Kuljetamme mm. ortopedian, sydän- ja verisuonimplanttien, tuotantolaitteiden ja varaosien, diagnostiikan ja kulutustarvikkeiden lähetyksiä.

POTILASNÄYTTEET

Erityistä huomiota vaativien potilasnäytteiden kuljetukset. Kuljetamme tutkijalle näytteitä ja viemme laboratorioon, kliiniseen vaiheeseen suuntautuvia lähetyksiä, oheistuotteita ja asiakirjoja sekä terapeuttiseen alueeseen kuuluvia lähetyksiä.

TERVEYDENHUOLLON TARVIKKEET

Yksityisen terveydenhuollon kasvu erityisesti kehittyvissä talouksissa ja lisääntynyt paine terveydenhuoltomenoihin ovat johtaneet siihen, että potilashoidon kustannuksiin keskitytään enemmän. DHL voi auttaa parantamaan tehokkuutta ja vaikuttamaan merkittävästi sairaalan tai ryhmän yleiseen suorituskykyyn. Lisäpalveluihin kuuluvat hankinta, varastojen seuranta ja potilaskuljetus.