ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШИОТ Е-БИЗНИС СО ДХЛ ЕКСПРЕС

Прочитајте ги искуствата на нашите клиенти

Step 1

Step 2

ДХЛ ја почитува Вашата приватност и Вашите податоци нема да бидат споделени со никого. 
Прочитајте повеќе.

Step 1

Step 2

ДХЛ ја почитува Вашата приватност и Вашите податоци нема да бидат споделени со никого. 
Прочитајте повеќе.

ПОДИГНЕТЕ ЈА Е-ТРГОВИЈАТА НА ПОВИСОКО НИВО СО ДХЛ ЕКСПРЕС

Проширувањето на Вашиот бизнис на меѓународно ниво значи да стекнете повеќе клиенти.
Погледнете како ДХЛ Експрес соработува со мали и средни претпријатија за да постигне глобален дострел.

 

ON DEMAND DELIVERY

Ви нудиме известувања во прецизно време и избор на повеќе опции за достава.

ПОКРИЕНОСТ ШИРУМ СВЕТОТ

Испраќајте во над 220 земји и територии ширум светот, со завршена достава најчесто пред 12:00 часот следниот работен ден.

БРЗИНА
Ние нудиме најави за преземање на пратки во поодминат дел од денот кои ќе Ви помогнат да ја испратите Вашата нарачка истиот ден.
ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПРИХОДИ
Нашите опции за експресна достава можат да ја зголемат вредноста на Вашата потрошувачка кошничка до 70% што за Вас ќе претставува зголемен профит.

GYMSHARK: Be All That You Imagined You Could Be a Visionary

Како компанија со седиште во Велика Британија, Gymshark продава високо квалитетна фитнес облека и додатоци, и еволуирал за да постане еден од британските брзорастечки бреднови. Стив Хјувит објаснува како соработката со ДХЛ му помогна во развојот на брендот.

“Соработката со ДХЛ ја започнавме во 2015 година вклучувајќи ја опцијата за експресна достава и, за 12 месеци, нашата продажба се зголеми за 210%.”

“Откривме дека 47% од потрошувачите повторно се враќаат кај истиот добавувач кој соработува со ДХЛ Експрес.”

“ДХЛ ни помогна да понудиме извонредно транзитно време до тешко достапни региони, подобрена ефикасност во нашето работење и процесот на испраќање."

Photobook – Доживотни сеќавања

Photobook е најголемиот продавач на албуми за фотографии во Југоисточна Азија и со силна база на клиенти во Северна Америка, Европа и Австралија. Извршниот директор Ween Jon Leows објаснува како соработката со ДХЛ му помогнала во растот на брендот.

“Како водечки провајдер на курирска и логистичка услуга, не е изненадување дека ДХЛ Експрес останува на врвот во обезбедување едноставни, сигурни, брзи и прифатливи опции за достава.”

“До 2016 година, ние процесиравме 1 миолион нарачки годишно откако ДХЛ Експрес ни понуди беспрекорен начин на транспорт.”

ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШИОТ Е-БИЗНИС СО ДХЛ ЕКСПРЕС

Како светски водечки провајдер за експресна курирска достава, ДХЛ Експрес ја доставува Вашата пратка онаму каде што треба, тогаш кога треба.