U beslist!

DHL Parcel wil uw zendingen graag zo snel en gemakkelijk mogelijk bezorgen. Als u vaak niet thuis bent tijdens de kantooruren, is leveren bij uw buren misschien een handig alternatief. Of als u enkel op bepaalde vaste dagen thuis bent, kunt u ervoor kiezen om enkel op die dagen zendingen te ontvangen. U beslist zelf door hieronder de optie(s) van uw keuze aan te vinken.

Wij raden u aan om beide opties aan te vinken. In dat geval zal DHL Parcel enkel op de door u aangegeven aanwezigheidsdagen langskomen. Indien u dan toch toevallig afwezig zou zijn, zal DHL de zending bij één van uw buren** aanbieden.

De afspraak gaat in vanaf de eerstvolgende werkdag indien wij uw inzending vóór 17u30 ontvangen. U kunt deze afspraak eenvoudig weer intrekken door een e-mail te sturen naar parcelbe.cs@dhl.com met vermelding van uw contactgegevens en de leveringsoptie die u wenst te annuleren.

LEVERING BIJ BUREN**
DHL biedt mijn zending in eerste instantie op mijn eigen adres aan. Indien ik afwezig ben, mag DHL mijn zending afleveren bij één van mijn buren in dezelfde straat. Mijn buur mag in mijn plaats tekenen voor ontvangst (digitale handtekening op de handterminal). Ik ontvang dan een kaart in de brievenbus met de naam en het huisnummer van de buren bij wie mijn zending is afgeleverd. Ook op dhlparcel.be kan ik zien bij wie de zending geleverd is.
DHL Parcel mag bij mijn afwezigheid leveren bij de buren

ENKEL LEVEREN ALS IK AANWEZIG BEN
Door onderstaande optie aan te vinken, gaat u ermee akkoord dat DHL Parcel Belgium enkel zendingen op uw adres zal aanbieden op de door u hieronder aangevinkte werkdagen. Deze optie is handig indien u enkel op vaste dagen aanwezig bent.
Enkel afleveren op de door mij aangevinkte dagen
Ik ga ermee akkoord dat DHLParcel Belgium enkel op de door mij aangevinkte dag(en) zendingen op mijn adres zal aanbieden.


Laat hieronder uw contactgegevens achter.
Bedrijf
Voornaam*
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
E-mail
Telefoon*